снимка ПетелМинистърът на вътрешните работи Валентин Радев похвали областната дирекция във

...
снимка ПетелМинистърът на вътрешните работи Валентин Радев похвали областната дирекция във
Коментари Харесай

Министерски коментар за вчерашната блокада на Варна: По-добре да има много полиция, дори и нищо да не стане

снимка " Петел "

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев похвали областната дирекция във Варна за приложените ограничения за сигурност по време на срещата на водачите на Европейски Съюз с президента на Турция в Евксиноград. Това заяви самият той пред медиите във Варна.

„ По-добре е да има повече полиция и нищо да не се случи “, разяснява министърът във връзка засиленото наличие на униформени чиновници във Варна през вчерашния ден и рестриктивните мерки в придвижването.  Валентин Радев и Главен комисар Младен Маринов - Главен секретар на Министерство на вътрешните работи бяха във Варна за  годишния доклад - разбор за активността на Областна дирекция эа 2017 година. Министърът беседва и с кметове на общини, които са поискали от него по-засилено наличие на патрулни екипи. Те са показали интерес и към опциите за създаване на системи за видеонаблюдение в по-малките обитаеми места. 
Министър Радев сподели пред медиите, че се разисква опцията част от средствата от санкциите, събирани благодарение на пътните камери, да остават в общините за създаване на видеонаблюдение. 
По мотив самия доклад на активността на ОД Министерство на вътрешните работи – Варна, Радев не влезе в детайлности, само че съобщи, че му е направило положително усещане поддържането на статистиката, която показва развиване на престъпността в интервал от 10 години. Валентин Радев също съобщи, че материалите, които варненската дирекция дава посредством потребление на СРС, са в пъти по-добри от преди и по оценка на Окръжния съд във Варна
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР